Destin Giovanni Desiderio, Yonell Yoah Lisandro en Nyrah Cataleyah Adonia

Destin Giovanni Desiderio: Mijn vriend en ik waren nog maar net bij elkaar toen we werden verrast met die grote streep op de zwangerschapstest. We waren geschrokken, maar de kleine was welkom en ondanks de prille relatie zeer gewenst. Ik was zelf altijd dol op aparte namen, maar gezien wij het vaak niet eens zijn over dingen, stond ons nog een hele klus te wachten. Destin is afgeleid van Destiny. Mijn vriend vond de naam Giovanni altijd al geweldig en heeft de naam Desiderio gevonden, wat begeerde/gewenst betekent. Gelukkig waren we het snel met elkaar eens over de namen, iets wat niet vaak voorkomt.
Yonell Yoah Lisandro: Yonell is ons 2de kindje en een naam bedenken voor dit kindje was een hele opdracht. Mijn vriend had de naam Lisandro en ik Yoah, maar beiden vonden we elkaars naam niet mooi genoeg voor een eerste naam. Jaja, het was weer zover. We waren het niet met elkaar eens. Na lang puzzelen en overleggen kwam ik op de naam Yonell en was ook mijn vriend overtuigd. Deze naam komt tot nu toe maar 1x voor in de statistieken.
Nyrah Cataleyah Adonia: Nyrah is ons 3de kindje. Na het horen dat we een meisje zouden krijgen viel er best een last van onze schouders wat betreft het bedenken van een naam. Dit keer waren we niet echt aan het brainstormen, want na veel films kijken hadden we de eerste 2 namen al. Nyrah heb ik vervormd, afgeleid van de naam Nalah. Cataleyah (origineel: Cattleya) kwam uit de film: Colombiana. Haar laatste naam is Adonia. Ze is vernoemt naar mijn oma en gezien de naam Adonia in de 2de en 3de generatie zit, vond ik het mooi om haar naam ook in de 4de generatie een plekje te geven.

1 opmerking:

Brenda S. zei

Mijn zoontje van 10 heet ook Destin!